achteraf betalen met

Afterpay

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen vinden we service heel belangrijk. Blije klanten komen terug, daarom doen we er alles aan om onze klant een zo positief mogelijke shopervaring te bezorgen.

Met de introductie van Afterpay komt betalen komt pas aan bod na het ontvangen en beoordelen van je bestelling en dat geeft zekerheid. In Nederland maken al 4 miljoen consumenten gebruik van AfterPay!

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, bekijk hiervoor wel onze retourvoorwaarden.

Hieronder leggen we je uit hoe bestellen met Afterpay werkt werkt.

1. Bij een bestelling kies je in het afrekenproces als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken.

2. Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken, proberen en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van ons. Voor het meeste gemak download je de AfterPay app.

3. Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten via de AfterPayapp. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

 

Bent u overtuigd, maak dan ook gebruik van Afterpay.