Inspiratie blog

4 Seasons Outdoor collectie

4seasonsoutdoorcollectie

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen hebben we jaarlijks een prachtige uitgebalanceerde collectie tuinmeubelen. We doen erg ons best om in allerlei prijsklasses de mooiste tuinmeubelen te kunnen aanbieden. Voor iedere beurs is er bij ons wat moois te vinden. Merken als First Flow, Hartman, Cosi Fires staan in onze showroom, maar waar we écht uniek in zijn, is onze collectie 4 Seasons Outdoor en Taste 4SO.

Als enige in de Benelux kunnen we je de complete collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen laten zien.

Wij hebben de unieke mogelijkheid om je alle nieuwe tuinmeubelen die in 2021 het levenslicht zien te laten zien. Momenteel staan bij ons al in de showroom om te bezichtigen. Daarnaast is er in de prijsklasse net onder 4 Seasons Outdoor de prachtige collectie van Taste 4SO die we ook in zijn geheel kunnen tonen.

Interesse in een tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor?

Dan zijn er 2 mogelijkheden:

1. Kom langs.
Kom langs en geef bij ons verkoopteam aan dat je geïnteresseerd bent in een tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor en wij nemen je maar wat graag mee om al het moois te laten zien wat 4SO je te bieden heeft. Een kleine slag om de arm: omdat de collectie zo uitgebreid is zijn we aardig wat tijd kwijt om je alles te laten zien. Bij extreme drukte kan het voorkomen dat we hier minder tijd voor hebben dan we zouden willen… vandaar optie nummer 2:

2. Maak een afspraak.
Ben je geïnteresseerd, dan willen we dus graag de tijd nemen om de collectie te laten zien. Dit kunnen we het beste waar maken door van te voren te weten wanneer je zou willen komen. We kunnen dan een adviseur voor je inplannen zodat je ook ruim de tijd hebt om te proefzitten. Een afspraak duurt in principe max. 1 uur.

Maak hier een afspraak

Voorproefje nemen?

Dat kan. We snappen dat je inmiddels nieuwsgierig bent naar de 4 Seasons Outdoor collectie 2021. We hebben daarom niet 1,2 maar alvast 3 voorproefjes voorbereid.

4SO Collectie magazine

Elk jaar brengt 4 Seasons Outdoor een magazine uit met daarin de complete collectie. Een prachtig vormgegeven magazine vol inspiratie en informatie. Absoluut de moeite waard om een keer doorheen te bladeren. Laat je inspireren en zie wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe collectie voor in je tuin.

Blader hier door het online magazine

4SO collectie 360º Tour
4SO collectie impressie video

Omdat u bovenstaand artikel gelezen heeft, vindt u het misschien leuk ook onze andere artikelen te lezen.

Naar blogoverzicht